Assessorament en Sistemes Audiovisuals

Servei totalment gratuït

Els nostres departaments atenen gratuïtament consultes, preguntes i dubtes, recomanant, donant solucions i aportant propostes eficients en relació a temes relacionats en el món audiovisual, sigui de temes específics de sistemes d’àudio, megafonia o sonorització professionals, d’il·luminació d’espais, edificis, exteriors, espectacles, pantalles gegants, videowalls, sistemes de seguretat, comunicació, interconnexió etc. sigui per aplicacions per a la compra, la instal·lació o el lloguer.

Assessorem en tot allò que actualment té a veure amb la connexió dels sistemes audiovisuals amb la informàtica i internet. Expliquem com poder controlar informàticament i des de la nostra oficina tècnica de SineraSo les possibles avaries, mals funcionaments dels sistemes dels nostres clients, estalviant els trasllat de personal tècnic.
Donem propostes en les diferents possibilitats contractuals: lloguer, subministrament de materials, vendes, instal·lacions, assistències, etc.

Atenem personalment en visita concertada a la nostra seu, telefònicament o també en visita telefònica concertada, i finalment podem evacuar consultes als nostres clients via e-mail.

Recomanem les marques més eficients en el moment de la consulta, tenint en compte els servei post venda de la marca, considerant sempre el millor preu/qualitat del moment.

 La nostra atenció telefònica és de dilluns a divendres de 8 del matí a 6 de la tarda ininterrompudament, si bé i en base a la consulta a realitzar serà atesa per aquesta mateixa via per la persona especialitzada del tema en qüestió. També a través de l’adreça  info@sineraso.com es pot demanar dia i hora per a la realització de consultes concretes.